Náš transparentní účet a jiné způsoby podpory

Líbí se vám naše snaha pomoci památkách ohroženým proudem času, chtěli byste nám v tomto ohledu nějak pomoci, máte stejnou zálibu v kulturním dědictvím nebo si naší pomoci v této oblasti vážíte a máte zájem ji finančně podpořit?

Pro finanční podporu jsme zřídili naprosto transparentní účet pod číslem:

234444448/600

Účet je zřízený u společnosti MONETA Money Bank, výpis z účtu je dostupný na tomto odkazu: https://bit.ly/36InUbR (z důvodu dlouhého odkazu je použit zkrácený). Veškeré zaslané finanční prostředky půjdou na plnění účelu nadačního fondu.

Jiné způsoby podpory:

Dále nás můžete podpořit skrze nákup produktů v našem obchodě (o obchodu vyjde brzy samostatný příspěvek a jeho vize do budoucna). Obchod naleznete zde: https://hradkacov.cz/obchod/.

Bydlíte-li poblíž Kácova, nebo ho často navštěvujete, rádi využijeme Vaši pomoc. Potřebujeme totiž několik pomocníků při hromadných pracích (popř. individuálních pod odborným dohledem) v komplexu Hradu Kácov a v budoucnu i v dalších lokalitách. Máte-li zájem se zúčastnit těchto prací, kontaktujte nás na e-mailovou adresu hrad@hradkacov.cz nebo na telefonním čísle 731 806 485.

Chcete nabídnout jiný způsob podpory? Stačí nás kontaktovat na e-mailovou adresu hrad@hradkacov.cz. Na zprávu odepíšeme v řádu dnů, maximálně do jednoho týdně.

Všem, kteří nás již jakýmkoliv způsobem podpořili, děkujeme. Velice si vážíme jakékoliv pomoci bez ohledu na formu a finanční výši.

Pavel Wagenknecht – zakladatel n. f.

Napsat komentář